Підготовлюємо всі продукти. Нарізаємо овочі: редис навпіл, огірок навпіл та на чотири частини. Кале нарізаємл навпіл.
Знімаємо з курки масло та відкладаємо у морозилку, воно нам ще знадобиться. Ставимо запікатись на 40 хвилин на 180 градусів.
Через 40 хвилин запікання курки додаємо масло, яке було у пакованні та запікаємо ще 5 хвилин. Після дістаємо з духовки.
На пательню додаємо оливкову олію овочі, які нарізали попередньо + пак чой. Обсмажуємо на великову вогні, додаємо вино, вершкове масло, чорний перець та випаровуємо.
Додаємо 3 ст.л олії, яка готувалась разом з куркою. Готуємо протягом 5 хвилин.
Викладаємо на тарілку курку, та поруч у вигляді гарніру кладемо овочі.
Додаємо на курку сік з овочів, який готувався у пательні.
Смачного!