Натираємо буряк на терку у глибоку тарілку, додаємо 50 грам бульйону та трохи масажуємо буряк.
Через сіто процежуємо буряк та залишаємо сік. Нам знадобиться тільки сік, без додавання буряка.
Подбірюємо цибулю шалот.
Розігріваємо у сотейнику оливкову олію та додаємо цибулю шалот та обсмажуємо до золотистого кольору.
Додаємо рис та трохи його обсмажуємо, додаємо вино по трохи та випарюємо.
Додаємо курячий бульйон та під час приготування на маленькому вогні постійно мішаємо різотто протягом 10-15 хвилин, додаємо буряковий фреш та 25 грам вершкового масла.
Додаємо половину м'яса краба та натираємо пармезан і ретельно перемішуємо, доводимо до готовності.
Викладаємо різотто на тарілку та прикрашаємо крабом. Готово!