Ккал на порцію: 1583
БЖВ на порцію: 44 67 202
Готуємо млинці: борошно перемішуємо з содою, додаємо дрібку солі, соняшникову олію, цукор, вівсяне молоко та воду.
Ретельно перемішуємо суміш для приготування млинців.
Обсмажуємо млинці. Подрібнюємо цибулю, базилік та петрушку.
Обсмажуємо на оливковій олії цибулю до золотистої скоринки та фарш протягом 2 хвилин.
Додаємо томати у власному соку, овочевий бульйон, петрушку, базилік та сіль. Обсмажуємо протягом 3 хвилин.
Викладаємо 3 млинці на порцію, зверху формуємо ямку для начинки.
Викладаємо фарш, зверху натираємо сир. Готово!