Ккал на порцію: 435
БЖВ на порцію: 50 24 3,9
Розкриваємо куряче філе метеликом, зрізаємо 280 грам та викладаємо у глибоку ємність. Іншу частину відбиваємо.
До курки додаємо білок 1 яйця, оливкову олію, фету та перебиваємо блендером. З цілого пучка спаржи відрізаємо нижню частину та чистимо шкірку.
На харчову плівку викладаємо хамон, після курку додаємо паприку, сіль та перець за смаком. Далі наносимо перебиту суміш та рівномірно розприділяємо. Викладаємо спаржу та формуємо рулет та обгортаємо плівкою близько 8 разів. Це потрібно для того, щоб волога не потрапила в процесі приготування та рулет увібрав всі соки.
Додаємо у киплячу воду і на середньому вогні варимо 10 хвилин. Знімаємо плівку та перекладаємо на пергамент у форму і відправляємо випікатись на 180 градусів на 25-30 хвилин.
Перед подачею розрізаємо та подаємо на стіл. Смачного!