Ккал на порцію: 989
БЖВ на порцію: 46 51 84
На пательню додаємо трішки олії і викладаємо нарізану Гуанчале або копчену груднинку. На середньому вогні висмажуємо, додаємо пів нарізаної цибулини (можна і без неї);
Додаємо свиний фарш, копчену паприку та мелений фенхель, чорний перець і лопаткою добре помішуючи, підсмажую фарш. Додаємо часник і ще трішки підсмажуємо, після консервовані томати, сіль і тушкуємо хвилин 15.
Кидаємо пасту у підсолену воду і на середньому вогні варимо по часу, який вказано на упаковці. Коли макаронні вироби готові, додаємо їх у рагу і тушкуємо 1.5 хвилини, щоб соус трохи «просочився» у пасту.
Натираємо Пармезан, додаємо в нього жовтки і грам 30-40 води в якій варилась паста. Перемішуємо все і додаємо у рагу з пастою, яку вже зняли з вогню. Добре вимішуємо, щоб утворився красивий та смачний соус! Зверху можна посипати петрушкою, ще трішки сиру та олії запашної і смакуємо!!!