Ккал на порцію: 343
БЖВ на порцію: 11 8,8 54
В киплячу воду кидаємо пасту та варимо за інструкцією на пакованні. Після готуємо соус Бер-манье для пасти: в глибоку тарілку додаємо веган масло, борошно та ретельно перемішуємо.
В окрему ємність додаємо мигдалеве молоко, куркуму, сіль та перець.
Готуємо соус та підігріваємо у сотейнику молоко, додаємо дріжджі, доводимо до кіпіння та поступово додаємо готовий Бер-манье, ретельно перемішуємо.
Додаємо пасту до соусу та доводимо на маленькому вогні.
Перекладаємо пасту в тарілку.
Посипаємо дрібкою дріжджів зверху. Додаємо оливкову олію за смаком.
Смакуємо!