Ккал на порцію: 576
БЖВ на порцію: 22 31 50
Підготуйте тісто для млинців. Відокремте жовток від білку.
В суху ємність додайте вершкове масло кімнатної температури, молоко, вершки, питну воду, сахар, дріжжі, жовток і сіль. Добре перемішайте та підігрійте у сотейнику впродовж 3 хв.
Влийте суміш у ємність для змішування та починайте поступово додавати борошно ретельно перемішуючи. Накрийте плівкою та залиште в теплому місці на 1,5 - 2 години.
Після того, як тісто настоялося, збийте 2 білки у піну та додайте до суміші.
Візьміть маленьку сковороду (для яєчні) або маленькі круглі форми для смаження. Розігрійте сковороду, змастіть вершковим маслом та влийте тісто 3-4 см товщиною.
Смажте на маленькому вогні по 5 хв з кожної сторони.
Підготуйте начинку. За допомогою міксера, збийте холодні жирні вершки у піну. Викладіть по 1 ст. л. збитих вершків на млинці.
Додайте червону ікру і лосось та прикрасте кропом.