На шкірці тріски робимо невеликі надрізи. Запікаємо у духовці при 180 °C близько 20 хвилин або обсмажуємо на пательні: 8 хвилин на шкірці, потім перевертаємо й смажимо ще 3 хвилини. Картоплю відварюємо в підсоленій воді й розрізаємо навпіл. Для сальси подрібнюємо томати та оливки, змішуємо їх з оливковою олією, свіжою петрушкою, лимонним фрешем, цедрою та сіллю.
Кейл бланшуємо в підсоленій воді та заправляємо оливковою олією й дрібкою солі. Подача: картоплю змішуємо з сальсою та викладаємо на тарілку. Зверху кладемо шматок соковитої тріски, додаємо бланшований кейл і свіжу зелень. Перед подачею ще раз приправляємо оливковою олією та сіллю.