В три різних ємності додаємо сухарі панко, борошно та яйце.
Зі стейку зрізаємо шкірку та обвалюємо його спочатку у борошні, після у яйці та панко.
Готуємо салат на гарнір: нашинковуємо капусту та перекладаємо у глибоку ємність, додаємо сіль, перець та рибний соус вичавлюємо сік з цілого лайму.
Додаємо на пательню оливкову олію та вершкове масло. Обсмажуємо шніцель до золотистої скоринки з обох сторін (орієнтовно 1,5 хвилини з кожної сторони). Перекладаємо рибу на серветку. Та протягом 5 секунд додаємо цибулю шніт і одразу на серветку.
На тарілку викладаємо шніцель, поруч салат, листя м'яти на цибулю на рибу. Поливаємо однієї ложкою олії з пательні на шніцель. Готово!