Ккал на порцію: 672
БЖВ на порцію: 28 49 33
                        Багет розрізаємо навпіл вздовж на 2 частини. Подрібнюємо мигдаль та петрушку.
                        Розминаємо його трохи скалкою та змащуємо вершковим маслом.
                        Нарізаємо скибочками камамбер та викладаємо зверху.
                        Відправляємо запікатись на 7 хвилин на 170 градусів.
                        Обсмажуємо бекон без олії на пательні до хрусткої скоринки. Після нарізаємо його дрібними шматочками.
                        На ту ж саму пательню додаємо подрібнений мигдаль та трохи підсмажуємо його і додаємо мед та бекон, перемішуємо на пательні протягом 1 хвилини.
                        Дістаємо багет та посипаємо зверху карамелізованими горіхами та петрушкою.
                        Нарізаємо на невелички шматочки та подаємо. Готово!