Автор рецепту: Сергій Хегай
Автор рецепту: Сергій Хегай
Відварюємо пасту до готовності. Зовсім трохи обсмажуємо на пательні кедровий горіх та томати чері, додаємо невелику кількість води з під пасти та саму пасту.
Доводимо протягом 1 хвилини та додаємо соус. Перекладаємо у тарілку для подачі, додаємо оливкову олію та пармезан та прикрашаємо руколою. Готово!
Бургер з креветками
Салат з фенхелем та кальмарами
Ананас на грилі з вершковим морозивом
Сирні чіпси з цибулею
Брі з сухофруктами та горіхами
Сендвіч з бураттою та печеним перцем
Салат зі шпинатом
Салат з редису по-азійські
Кіноа з пряним гарбузом та чорізо
Печений буряк з ароматними горіхами та козячим сиром
Тарілка №5
Ккал на порцію: 308
БЖВ на порцію: 15 26 28
Тарілка №4
Ккал на порцію: 531
БЖВ на порцію: 18 38 32
Тарілка №3
Ккал на порцію: 595
БЖВ на порцію: 28 42 32
Тарілка №2
Ккал на порцію: 346
БЖВ на порцію: 26 13 34
Тарілка №1
Ккал на порцію: 283
БЖВ на порцію: 12 13 31