Підготовлюємо всі продукти.
На деко викладаємо перець, поливаємо оливковою олією та відправляємо запікатись на 210 градусів на 20 хвилин.
Очищаємо на нарізаємо маленьким кубиком картоплю та відварюємо до готовності. Відварюємо яйця вкруту.
Готовий перець загортаємо у фольгу та чекаємо поки він охолоне.
Зливаємо олію з сардин та додаємо у глибоку тарілку, розминаємо виделкою, додаємо подрібнену зелену цибулю, каперси. Подрібнюємо яйце та додаємо до начинки.
Знімаємо з перця шкірку, обережно розрізаємо та прибираємо всередині зайве. Всередину викладаємо начинку.
Обережно загортаємо формуючи перець.
Викладаємо на тарілку, додаємо дрібку солі, оливкову олію та пармезан. Смачного!