Ккал на порцію: 530
БЖВ на порцію: 24 44 14
Відваріть яйце протягом 6,5 хв, щоб отримати рідкий жовток (покладіть в киплячу воду і варіть на помірному вогні). Тим часом, приготуйте соус: дрібно наріжте кріп та петрушку, додайте йогурт, винний оцет, чорний перець та сіль. Добре перемішайте до однорідності.
Розріжте авокадо навпіл, дістаньте кісточку та очистіть від шкірки. Ложкою зробіть заглиблення в половинці так, щоб там могло вміститися яйце. Взбризніть лимонним соком авокадо (щоб він не втратив колір).
На дно тарілки викладіть соус, на соус покладіть поливинку авокадо, а в авокадо - варене яйце.
Щедро прикрасьте ікрою лосося. Готуйте на сніданок або просто як закуску під келих ігристого.