Ккал на порцію: 185
БЖВ на порцію: 11 12 11
Наріжте кольрабі на тонкі слайси (5 шт) та покладіть в холодну воду, щоб капуста стала хрусткою.
Розчавіть виделкою авокадо. Додайте сіль та перець.
Промийте хоккігай і наріжте кубиком. Залиште червону частину молюска для прикраси та замаринуюте її у соусі Юзу Понзу.
Дрібно наріжте огірок та зелену цибулю.
Змішайте подрібнений хоккігай з огірком і цибулею та додайте майонез і соус Саамбал.
Дістаньте кольрабі з води, зігніть як конверт та наповніть начинкою. Першим шаром викладіть авокадо, а потім суміш с хоккігаєм.
Прикрасте зеленою цибулею та маринованим хоккігаєм.