Ккал на порцію: 883
БЖВ на порцію: 24 41 94
Промийте ягоди та приберіть хвостики. Довільно наріжте 100 г полуниці та викладіть у розігрітий сотейник. Додайте 30 г лохини та 30 г цукру.
Розведіть 1 ч.л. крохмалю з водою. Коли ягоди почнуть пускати свій сік і цукор повністю розчиниться, влийте крохмаль у ягідний соус, перемішуючи його, поки не загусне . Залиште охолоджуватись.
Збийте вінчиком вершки до густоти. Додайте сир Філадельфія, 1 ст.л. цукрової пудри та перемішайте до однорідної маси. Викладіть творог в марлю, замотайте і скручуючи відіжміть зайву вологу. Викдаліть творог у ємність, додайте 50 г цукру, 50 г борошна та яєчний жовток.
Перемішайте та сформуйте прямокутну подовжену форму. Розріжте на рівні частини (приблизно по 2-3 см товщиною) і сформуйте квадратні (або класичні круглі) сирники.
Розігрійте пательню на середньому вогні та додайте 50 г масла Гі. Викладіть сирники та смажте по 3-4 хв з кожної сторони до золотої скоринки, постійно поливаючи маслом з пательні.
Викладіть на тарілку ягідний і верковий соус та сирники стопочкою. Знову полийте ягідним і верковим соусом та прикрасьте свіжими ягодами.