Ккал на порцію: 687
БЖВ на порцію: 29 47 39
В ємність для змішування додайте сир, яйце, 1 ст. л. борошна, 1 ст. л. манки та цукрову пудру. Добре перемішайте. Поставте тісто для сирників на 20 хвилин в холодильник або залишите на ніч.
Після чого, скатайте тісто у кулю, розділіть на 2 частини та сформуйте 2 великих сирника.
Смажте на середньому вогні по 1 хв з кожної сторони.
Додайте до сирників білий шоколад, кокосові вершки, ваніль з палички та тушкуйте впродовж 5 хв.
Викладіть сирник на тарілку (кожен окремо), полийте соусом та прикрасьте подрібненою фісташкою та свіжою розрізаною навпіл малиною.