Ккал на порцію: 586
БЖВ на порцію: 32 40 18
Морепродукти попередньо дефостуємо.
Нарізаємо часник кільцями.
А томати чері навпіл.
Відділяємо 80 грам креветок та 40 грам кальмару від міксу та надрізаємо навпіл, але не до кінця. Чистимо 50 грам гребінця та робимо невеликі надрізи.
На гарячій пательні обсмажуємо часник та половину томатів чері. Додаємо морепродукти, вино, вершкове масло та обсмажуємо на середньому вогні постійно мішаючи протягом 2 хвилин. Перекладаємо у глибоку тарілку, додаємо песто та перемішуємо.
Викладаємо зелень, свіжі томати та додаємо морепродукти. І зверху невелику кількість песто.
Смачного!