Чистимо моркву та огірок від шкірки. Розбираємо на суцвіття броколі, відокремлюємо стебло капусти.
Нарізаємо цукіні, моркву та фенхель соломкою. Перекладаємо у тарілку овочі.
Розрізаємо лайм навпіл та вичавлюємо сік з цілого лайму в окрему тарілку.
До соку лайму додаємо мед та ретельно перемішуємо.
Бланшируємо в підсоленому окропі броколі та цукіні протягом 1 хвилини та перекладаємо у холодну воду з льодом. Перекладаємо у тарілку броколі та цукіні, овочі, які готували з соусом віджимаємо від рідини.
Поєднуємо овочі у одній тарілці та додаємо шпинат та соус. Чистимо авокадо та нарізаємо до овочів, перемішуємо та перекладаємо салат у тарілку, залишаючи рідину у глибокій тарілці.
Креветки додаємо до соусу та перемішуємо.
Викладаємо креветки на салат, поливаємо соусом та зверху додаємо суцвіття кінзи. Смачного!