Ккал на порцію: 982
БЖВ на порцію: 79 64 24
Зріжте зелену частину цибулі порей (приблизно 200г), додайте в рибний бульон та проваріть 2-3 хв.
Після збийте блендером в однорідну масу. Посоліть та поперчіть.
Білу частину цибулі наріжте дрібно.
На оливковій олії обсмажте філе риби, посоліть та поперчіть за смаком. Додайте часник, вершкове масло та смажте приблизно 8-10 хв, постійно поливаючи маслом з пательні.
Перекладіть рибу в іншу ємність та на цій же пательні обсмажте білу частину порея. Додайте соус з рибного бульону та зелений горошок.
Викладіть на тарілку соус с горошком та рибу. Полийте соком лимона та оливковою олією.