Ккал на порцію: 445
БЖВ на порцію: 22 19 46
Наріжте очищений шалот, вимийте та приберіть стебла у петрушки та базиліку.
Розігрійте пательню , покладіть перець, та готуйте на великому вогні по 1 хвилині з кожної сторони, або доти, доки не з'являться обпалені ділянки. В готовій страві такий кулінарний прийом додасть аромат перцю-гриль.
Зменшіть вогонь до мінімуму, додайте оливкову олію, шалот, квасолю, сіль та перець та готуйте 30 секунд. Додайте пассату з томатів та готуйте на малому вогні, накривши кришкою, 15 хвилин.
Тим часом, на порожню пательню викладіть чорізо і поставте на середній вогонь. Готуйте 5-7 хвилин, поки чорізо не стане хрусткою.
Викладіть перець з гарніром з квасолі та чорізо і додайте свіжу зелень базиліку та петрушки.