Ккал на порцію: 572
БЖВ на порцію: 16 39 46
Розріжте персик навпіл, видаліть кісточку та зробіть невелике заглиблення ложкою всередині.
Подрібніть ножем горіх пекан.
Додайте в ємність для змішування сир, горіхи, корицю, трошки цукру, кокосову стружку та перемішайте.
На пательню додайте трохи тростникового цукру та залиште на хвилину, щоб він почав карамелізуватися. Після додайте вершкове масло, змішайте з цукром, викладіть половинки персика серединкою до пательні та смажте впродовж 2 хв.
Зробіть підставку для персика, загорнувши фольгу у коло. Викладіть на лист для запікання та помістіть половинки персика у середину фольги. Додайте на кожну половинку сиркову масу та запікайте при температурі 180С 10-12 хв.
На дно тарілки викладіть 1 ст. л. згущеного молока (для однієї порції) та помістіть половинку печеного персика з сиром.
Прикрасьте кокосовою стружкою та сублімованою малиною.