Ккал на порцію: 890
БЖВ на порцію: 23 40 113
Приготуйте тісто для млинців. У ємності для змішування збийте яйця з цукром (1 ст. л.) та сіллю. Додайте молоко, борошно та ретельно перемішайте до однорідної маси без комочків. Додайте соняшникову олію.
Розігрійте пательню на середньому вогні з невеликою кількістю олії. Смажте тонкі млинці приблизно по 1 хв з кожної сторони.
Приготуйте соус. Очистіть апельсин від кожури та наріжте половину невеликим кубиком. Наріжте полуницю на 4 частини.
Розігрійте пательню та додайте 1 ст. л. цукру. Коли цукор починає карамелізуватись, вичавіть сік половини апельсина. Додайте полуницю та лохину. Перемішуйте впродовж 2-3 хв та додайте вершкове масло.
Розчавіть виделкою банан та змішайте з сиром Філадельфія до однорідної маси. Змастіть кожен млинець та загорніть у формі трикутника.
Викладіць млинці на велику тарілку, полийте ягідним соусом, додайте тархун та прикрасьте трохи подрібненим фундуком.