Доставка

  • 20 хвилин
  • 1 порція

Автор рецепту: Настя Голобородько

Лляна каша

  • 3-ох колірна кіноа 6 ст. л.
  • Лляне борошно 2/3 чашки
  • Кокосове молоко 1/3 чашки
  • Вода 100 мл.
  • Мигдаль 1 жменя
  • Конопляне насіння 1 ст. л.
  • Морьска сіль 1 дрібка
  • Кокосове масло 1 ч. л.
  • Стевія дрібка
  • Лохина на смак
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Настя Голобородько

  • Кіноа краще замочити на ніч.

  • Змішайте кіноа, лляне борошно, кокосове молоко, сирий мигдаль, сіль, підсолоджувач, конопляне насіння і, якщо використовуєте, кокосове масло.

  • Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і, помішуючи, готуйте ще 10–15 хвилин або трохи довше. Обов’язково помішуючи, щоб каша не пригоріла.

  • Готово! Подавайте з лохиною або іншими ягодами.