Ккал на порцію: 886
БЖВ на порцію: 34 43 91
В ємність для змішування додайте сир, цукор, яйце, борошно (70 г) та ретельно перемішайте до однорідноі маси.
Посипте робочу поверхню борошном та роскатайте сирну масу у довгу тонку форму. Наріжте ножем на маленькі кубики та сформуйте кожен шматочок в продовгувату форму (або круглу / квадратну) . Сирну масу можна приготувати і заморозити зазделегідь.
Підготуйте соус для вареників. Додайте на пательню 50 г вершкового масла та ростопіть. Потім додайте 50 г води і 20 г цукрової пудри. Перемішайте та зніміть з вогню. Доведіть сотейник з водою до кипіння, посоліть та викладіть вареники. Варіть впродовж 2-3 хв.
Після чого, дістаньте вареники шумовкою з води і перекладіть у пательню з вершковим соусом. Тушкуйте впродовж 2 хв.
Викладіть з одного боку в тарілку вареники, поруч мюслі, сметану та нарізаний дольками абрикос. Прикрасьте мʼятою та цукровою пудрою.