Доставка

recipes-foto
  • 20 хвилин
  • 1 порція

Ккал на порцію: 861

БЖВ на порцію: 53 65 16

Автор рецепту: Дільшод Авазов

Wine pairing: Марципаново-ванільне Colle Massari Irisse

Куряча грудка супрім з овочами Vichy

  • Куряча грудка 180 г.
  • Перець червоний Капія 50 г.
  • Капуста Романеско 50 г.
  • Масло гхі 30 г.
  • Вершкове масло 30 г.
  • Соус Альфредо вершковий 80 г.
  • Естрагон 5 г.
  • Цукіні жовтий 50 г.
  • Цукіні зелений 50 г.
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Дільшод Авазов

Wine pairing: Марципаново-ванільне Colle Massari Irisse