Ккал на порцію: 459
БЖВ на порцію: 35 13 43
Відваріть рис впродовж 7-10 хв та промийте питною водою після приготування.
Тим часом, очистіть креветки, залишивши хвости без панциру. Подрібніть зелень,часник та цибулю, а томати чері розріжте навпіл. Розігрійте пательню, додайте олію, креветки та часник.
Додайте чері та цибулю. Готуйте 30 секунд, перемішайте та готуйте ще 30 секунд. Потім додайте чорний перець, сіль, чилі та вино. Перемішайте.
Додайте пассату з томатів та готуйте протягом хвилини. Додайте зелень.
Викладіть рис горкою в центрі тарілки та прикрасьте стружкою чилі, а креветики з соусом - навколо. Готово!