Багет розрізаємо навпіл вздовж на 2 частини. Подрібнюємо мигдаль та петрушку.
Розминаємо його трохи скалкою та змащуємо вершковим маслом.
Нарізаємо скибочками камамбер та викладаємо зверху.
Відправляємо запікатись на 7 хвилин на 170 градусів.
Обсмажуємо бекон без олії на пательні до хрусткої скоринки. Після нарізаємо його дрібними шматочками.
На ту ж саму пательню додаємо подрібнений мигдаль та трохи підсмажуємо його і додаємо мед та бекон, перемішуємо на пательні протягом 1 хвилини.
Дістаємо багет та посипаємо зверху карамелізованими горіхами та петрушкою.
Нарізаємо на невелички шматочки та подаємо. Готово!