Автор рецепту: Богдана Морозова
Автор рецепту: Богдана Морозова
За основу для приготування ми радимо взяли 4 найпопулярніших поєднання: вівсяне, кокосове, рисово-фундучне або мигдалеве молоко.
Якщо ви хочете більш горіховий смак — спробуйте приготувати на рисово-фундучному. Більш солодке — мигдалеве. Вершково-кремова текстура — кокосове. А виразний та легкий смак — вівсяне.
Додайте молоко у сотейник, після цього какао. Готуйте на середньому вогні постійно мішаючи для уникнення комочків, дочекайтесь поки какао закипить. Смачного!
Лангуст
Ккал на порцію: 502
БЖВ на порцію: 36 37 8,5
Омлет з трюфелем
Ккал на порцію: 534
БЖВ на порцію: 18 42 20
Паста з трюфелем
Ккал на порцію: 848
БЖВ на порцію: 16 51 81
Кукурудза-гриль із сиром Страчателла
Ккал на порцію: 477
БЖВ на порцію: 18 37 24
Пшоно з овочами
Гречаний боул
Амарант з лососем
Ккал на порцію: 866
БЖВ на порцію: 55 42 69
Запіканка з ягодами
Йогурт з гранолою
Овочевий соус
Корн Дог
Ккал на порцію: 891
БЖВ на порцію: 23 62 65
Хот Дог Cheese Сorn
Ккал на порцію: 769
БЖВ на порцію: 35 49 50
Тост з шакшукою
Ккал на порцію: 662
БЖВ на порцію: 23 36 62
Вишневе маршмеллоу
Ккал на порцію: 131
БЖВ на порцію: 2,7 1 29
Круасан з соусом з бергамоту
Ккал на порцію: 614
БЖВ на порцію: 12 27 84