Ккал на порцію: 773
БЖВ на порцію: 47 36 61
Обсмаліть качку, якщо в неї є пірʼя. Замочіть на ніч у сольвому розчині (10г солі на 1 літр води). Дістаньте через 12 годин та просушіть.
Очистіть яблука від шкіри. Ніріжте середнім кубиком та додайте родзинки, журавлину, корицю і чебрець.
Начиніть качку яблуками та сухофруктами. Додайте 250г вина і зафіксуйте шпажкою та мотузкою, щоб начинка трималась всередені.
Запікайте впродовж двох годин при температурі 90С. Дістаньте качку, розігрійте духовку до 180С та готуйте ще 10 хвилин.
Відваріть рис, злийте воду та просушіть від вологи. Додайте куркуму, фісташки, сухофрукти, мед, сіль та перець.
Викладіть качку на посуд для подачі, а навколо неї - рис.