Ккал на порцію: 624
БЖВ на порцію: 70 34 5
Індичку бажано залишити на ніч в соляному розчині (80 г солі на 4 літри води). Зранку висушіть її. Для додаткового аромату під шкіру можна вставити гілочки свіжої зелені (чебрець, розмарин тощо).
Цвітну капусту бланшуйте у киплячій воді впродовж 1,5 хвилини, одразу ж охолодіть. Додайте масло гхі, суміш спецій Cajun rub. Цією сумішшю нафаршуйте індичку.
Змішайте вершкове масло (упаковку) з дрібно нарізаною петрушкою. Ретельно змастіть ним рушник і накрийте індичку. Запікайте 2 години при 120 °C, потім трохи відкрийте стегенця, залишивши грудку накритою, щоб вона не згоріла.
Залиште ще на 20 хвилин, піднявши температуру до 180°C. Потім повністю зніміть рушник та запікайте ще 15 хвилин при 180° С до золотистої скоринки.