Ккал на порцію: 775
БЖВ на порцію: 73 32 38
Очищаємо цибулю, обрізаємо по обидва боки так, щоб залишилася середина товщиною в 2 см. Відрізаємо хвостики у квасолі.
Кладемо на розпечену пательню масло нісуазет, і як тільки воно розтопиться, зменшуємо вогонь до мінімальної температури.
В ньому обсмажуємо стейк і підготовлену цибулю по 3 хвилини з кожного боку, постійно поливаючи маслом.
Цибуля має закарамелізуватися та бути м'якою всередині. Знімаємо з пательні м'ясо та цибулю, залишивши їх «відпочивати». Швидко обсмажуємо очищений часник, а масло зливаємо для подальшого використання.
На чисту пательню додаємо злите масло і обсмажуюємо квасолю, додаючі за бажанням гілочку шавлії, продовжуючи поливати їх маслом протягом декількох хвилин. Повертаємо назад цибулю, м'ясо та часник, вливаємо 50 мл червоного вина та на повільному вогні випаровуємо алкоголь.
Знімаємо страву з вогню, поливаємо соусом з червоного вина та прикрашаємо гілочкою шавлії.