Ккал на порцію: 686
БЖВ на порцію: 57 28 48
М'ясо нарізаємо невеликими шматками, маринуємо в оливковій олії та спеціях (сіль, перець, паприка) протягом 20 хвилин.
Паралельно обсмажуємо нарізану дрібними кубиками цибулю до прозорого кольору. Додаємо часник, обсмажуємо, додаємо вино. Тушкуємо на середньому вогні кілька хвилин.
Нарізаємо картоплю крупними дольками, обсмажуємо до золотистої скоринки.
М'ясо обсмажуємо з усіх боків на великому вогні. Обсмажену картоплю і м'ясо складаємо в каструлю з овочами, додаємо м'ясний бульйон, лавровий лист, суміш перців, паприку.
Тушкуємо все разом 50 хвилин на маленькому вогні.
Сервіруємо гілочкою свіжого розмарину.