Ккал на порцію: 437
БЖВ на порцію: 46 13 39
Індичку наріжте дрібними шматочками й приправте сіллю та перцем. Цибулю порей наріжте кільцями по діагоналі.
На сковороді, змащеній олією, обсмажте індичку і цибулю порей на сильному вогні.
Щойно м’ясо буде готове, додайте соус юзу понзу і протушкуйте ще 5 хвилин.
Паралельно обсмажте нарізаний кубиками баклажан та суцвіття броколі — 5 і 3 хвилини відповідно. В окремій мисці змішайте пасту місо, столову ложку юзу понзу, чорний перець і 3 столові ложки води, змішайте з готовими овочами.
Викладіть на тарілку м'ясо та овочі, за бажанням прикрасьте кунжутом, свіжою зеленню або перцем чилі.