Ккал на порцію: 536
БЖВ на порцію: 21 36 30
Доведіть сотейник з водою до кипіння та покладіть цілу цвітну капусту. Варіть впродовж 5 хв.
В інший сотейник покладіть мідії та додайте 50 г води та 50 г білого вина. Накрийте кришкою та доведіть до кипіння.
Зніміть з плити та очистіть мідії від мушлі. Окремо залиште бульон.
Наріжте цибулю шалот та часник маленьким кубиком. Також подрібніть кріп та петрушку.
Відварену цвітну капусту викладіть на лист для запікання, посоліть, поперчіть та додайте трошки оливкової олії. Запікайте впродовж 10-15 хв при температурі 200С.
Приготуйте соус. Розігрійте пательню з оливковою олією та обсмажте цибулю і часник до золотистого кольору. Додайте бульон з мідій та доведіть до кипіння. Потім додайте вершки, через пару хвилин каперси, ікру летючої риби, мідії та зелень. Перемішайте і зніміть з плити.
Викладіть запечену цвітну капусту та полийте соусом з мідіями. Або одразу наріжте капусту на декілька порцій і додайте соус.