Ккал на порцію: 489
БЖВ на порцію: 43 30 12
Ножем для чистки овочів зніміть тверду частину спаржі.
Відваріть 45 сек в киплячій солоній воді та дістаньте спаржу з води.
Зробіть розрізи на шкірі тріски, щоб її не стягувало при приготуванні. Переверніть і розподіліть 20 г місо пасти по поверхні філе.
На середньому вогні розігрійте сковороду, розтопіть масло, покладіть філе тріски шкірою вниз, додайте сіль. Готуйте протягом 5 хвилин, періодично перевертаючи й поливаючи розтопленим вершковим маслом.
Вичавіть сік лимона на рибу, додайте спаржу, каперси, насіння конопель і зубчик часнику та готуйте ще 2 хвилини.
Викладіть спаржу на тарілку, додайте суміш каперсів, конопель та масла. На спаржу викладіть половину філе тріски.