Доставка

  • 35 хвилин
  • 2 порції

Автор рецепту: Настя Голобородько

Булочки з фундучного і нутового борошна

  • Фундучне борошно 50 г.
  • Нутове борошно 50 г.
  • Яйця 2 шт.
  • Псилліум 1 ст. л.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Сіль на смак
  • Куркума 1 дрібка
  • Кунжут на смак
  • Вершкове масло 3 ст. л.
  • Вода 3-4 ст. л.
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Настя Голобородько

  • Змішайте разом всі інгредієнти з м’яким (кімнатної температури) маслом, викладіть в силіконові або кексові паперові форми.

  • Випікайте 25 хвилин за 180°C. Суперпросто!