Нарізаємо тофу зручною формою.
Відправляємо запікатись перець на 200 градусів на 15-20 хвилин. Попередньо проколюємо його виделкою та поливаємо оливковою олією.
Подрібнюємо мигдаль.
Дістаємо перець та подрібнюємо його, у глибоку ємність додаємо хумус та перемішуємо разом з перцем.
Обсмажуємо тофу на сухій пательні, додаємо соус та 15 мл води та глазируємо тофу.
На тарілку викладаємо хумус, фенхель та зелень. Додаємо тофу, моркву та мигдаль. Зверху посипаємо норі та додаємо дрібку солі.
Готово! Смачного! Ця страва містить 3 джерела рослинного білка (тофу, хумус, мигдаль), що робить страву збалансованою та поживною. Страва ідеально підійде людям, які зараз на посту або не вживають тваринний білок.