Доставка

  • 20 хвилин
  • 1 порція

Автор рецепту: Володимир Ярославський

Бананові оладки

  • Великий банан 1 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Вівсяне борошно 45 г.
  • Розпушувач 3 г.
  • Кориця дрібка
  • Кокосова олія 1 ст. л.
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Володимир Ярославський

  • Банан очистіть від шкірки, покладіть в пакет і заморозте.

  • Напередодні дістаньте банан з морозилки, покладіть в миску. Коли виділиться сік, не зливайте. Банан після заморозки стає солодким і дуже ароматним. *Вівсяне борошно можна зробити самому — просто перемолоти на блендері або кавомолці вівсяні пластівці.

  • У миску з бананом додайте яйце, трохи кориці, 2 столові ложки борошна (45 г, не більше) та соду або розпушувач.

  • Перемішайте і смажте на сковороді по два рази з кожного боку на кокосовій олії — аромат просто нереальний.