Ккал на порцію: 489
БЖВ на порцію: 59 20 15
У глибоку тарілку додаємо вже відварений рис та рікотту.
Подрібнюємо кінзу, цибулю та часник.
Додаємо до рікотти зелень та ретельно перемішуємо.
Скорпену потрібно надрізати по хребту та видалити, розкрити ребра. Або ви можете скористатись послугою та почистити рибу заздалегідь у нашому рибному відділі.
Бекон викладаємо на пергамент на противень, зверху виклажаємо рис з рікоттою а зверху спинкою до гори викладаємо Скорпену.
Шедро поливаємо оливковою олією. Відправляємо запікатись 25 хвилин на 180 градусів.
Подавати до столу з міксом салату та долькою лайму.
Смачного!