Ккал на порцію: 102
БЖВ на порцію: 4,9 3,8 21
Автор рецепту: Богдана Морозова
Автор рецепту: Богдана Морозова
За основу для приготування ми радимо взяли 4 найпопулярніших поєднання: вівсяне, кокосове, рисово-фундучне або мигдалеве молоко.
Якщо ви хочете більш горіховий смак — спробуйте приготувати на рисово-фундучному. Більш солодке — мигдалеве. Вершково-кремова текстура — кокосове. А виразний та легкий смак — вівсяне.
Додайте молоко у сотейник, після цього какао. Готуйте на середньому вогні постійно мішаючи для уникнення комочків, дочекайтесь поки какао закипить. Смачного!
Філе міньйон
Мінестроне
Паста з соусом
Ккал на порцію: 749
БЖВ на порцію: 30 34 81
Боул з тунцем
Омлет з перепелиних яєць з анчоусами
Ккал на порцію: 696
БЖВ на порцію: 33 50 26
Персебес
Ккал на порцію: 304
БЖВ на порцію: 30 12 16
Смажена картопля з беконом
Ккал на порцію: 433
БЖВ на порцію: 11 29 35
Сашимі з карабінеросу
Ккал на порцію: 187
БЖВ на порцію: 17 11 2
Восьмініг
Ккал на порцію: 376
БЖВ на порцію: 48 11 15
Джон Дорі
Ккал на порцію: 304
БЖВ на порцію: 36 15 4,6
Скорпена
Ккал на порцію: 489
БЖВ на порцію: 59 20 15
Лангуст
Ккал на порцію: 502
БЖВ на порцію: 36 37 8,5
Омлет з трюфелем
Ккал на порцію: 534
БЖВ на порцію: 18 42 20
Паста з трюфелем
Ккал на порцію: 848
БЖВ на порцію: 16 51 81
Кукурудза-гриль із сиром Страчателла
Ккал на порцію: 477
БЖВ на порцію: 18 37 24