Відварюємо до готовності пшоно.
На пергамент викладаємо перці та трохи підсолюємо та поливаємо оливковою олією, відправляємо запікатись на 190 градусів на 20 хвилин.
Очищуємо перець від шкірки та наріщаємо слайсами. Томати чері розрізаємо навпіл.
Готуємо соус: підігріваємо вершки на пательні, додаємо пармезан та вершкове масло і перемішуємо, доводимо до кіпіння та вимикаємо. Підігріваємо пшоно у сотейнику та додаємо вершковий соус (60г) та вершкове масло (10г)
Перець закручуємо у троянди. Викладаємо пшоно на тарілку.
Прикрашаємо зверху томатами та слайсами з перцю.
По краях додаємо соус та чорний перець за смаком. Готово!