Ккал на порцію: 720
БЖВ на порцію: 42 56 8,9
Розігрійте сковороду, додайте масло гхі та готуйте курячі крильця на середньому вогні 15 хв, перевертаючи щохвилини.
Одночасно наріжте овочі у стилі крудіте (брусочками).
Підготуйте соус, змішавши обидва сири до однорідної маси.
Коли крильця будуть готові та матимуть хрустку скоринку, зніміть зі сковороди та додайте трохи Табаско на смак. Викладіть на тарілку з овочами та соусом.
Рекомендація сомельє - легке та освіжаюче Villa Wolf Pinot Noir Rose. З низьким алкоголем, щоб не провокувати гостроту Табаско та ледь помітною солодкавістю, яка так пасує до сирів з синьою цвіллю.