Ккал на порцію: 861
БЖВ на порцію: 53 65 16
Обсмажте курячу грудку на маслі гхі упродовж 6-7 хвилин. Регулярно поливайте грудку розтопленим маслом. Зніміть сковороду з вогню та залиште на 3-4 хвилини.
Наріжте овочі брусочками. Бланшуйте у підсоленій воді 45 секунд.
Перекладіть на сковорідку та смажте на вершковому маслі ще 1 хвилину.
Нагрійте соус Альфредо, доведіть до кипіння.
Додайте соус у тарілку, викладіть овочі, поруч покладіть нарізану упоперек грудку та прикрасьте гілочкою естрагону.
Рекомендація сомельє - щедре марципаново-ванільне Colle Massari Irisse. Його масляниста текстура додасть шовковистості нейтральному білому м'ясу, а виразний аромат не загубиться на фоні яскравих нот смаженого перцю та естрагону.