Ккал на порцію: 435
БЖВ на порцію: 16 34 21
Чистимо кукурудзу.
Зрізаємо вздовж зерна та відокремлюємо.
Нарізаємо таледжіо невеличкими кубиками. Бекон подрібнюємо ножем.
На гарячу пательню додаємо вершкове масло, та обсмажуємо кукурудзу протягом 2 хвилин. Додаємо молоко, ретельно перемішуємо та додаємо сир. Постійно мішаємо, додаємо дрібку солі та перцю. Обсмажуємо масу протягом 3 хвилин поки вона не стане однорідною.
Обсмажуємо на пательні з додаванням дрібки олії бекон.
Перекладаємо у тарілку для подачі, зверху додаємо чіпси бекону. За смаком можна додати зелень.
Насолоджуйтесь!