Ккал на порцію: 228
БЖВ на порцію: 4,7 12 42
Автор рецепту: Сергій Хегай
Автор рецепту: Сергій Хегай
Додаємо у блендер кокосове морозиво, ананасовий сік, молоко та перебиваємо. Все! Насолоджуйтесь!
Брускета з хамоном
Салат з зеленим манго
Салат Нам Ток з яловичиною
Том ям з креветками
Том кха з куркою
Смажений рис з куркою в ананасі
Манго стікі райс
Реліш з креветок в кокосових вершках
Зелений Карі з креветкою і бебі-кукурудзою
Карі Као Сой з куркою
Пад тай з креветками та тофу
Три види збитого масла
Брускети з ікрою ряпушки, щуки та сигі
Деруни зі страчателлою та ікрою щуки
Котлети з ікрою судака