Ккал на порцію: 450
БЖВ на порцію: 15 35 21
Гребінці підготуйте до смаження та відірвіть мʼязи.
У киплячій воді відваріть цибулю пору протягом 10 хвилин. Після чого зніміть верхній шар шкірки.
На пательні розігрійте оливкову олію, часник розчавить ножем та додайте трохи. Обсмажте і викладіть гребінці, додайте вершкове масло та чебрець.
Смажити до золотистого кольору (орієнтовно 2-3 хв), після знімаємо з пательні.
До цього самого масла на пательню додаємо цибулю і смажимо протягом 3-4 хв.
Цибулю пору нарізаємо кільцями , викладаємо дно тарілки.
Зверху викладаємо гребінці та поливаємо оливковою олією. Смачного!