Ккал на порцію: 499
БЖВ на порцію: 6,1 8,7 76
Очистіть грушу від шкірки та обережно знизу вийміть серцевину.
Залийте 300 грам вина в сотейник та додайте в ємність для змішування 2-3 зірки бадьяну, цедру апельсину та 80 грам тростинного цукру та занурьте грушу.
Поставьте на середній вогонь 30 хвилин періодично помішуючи. В процесі можна додати більше вина, для того, щоб груша просочилась червоним вином. Дістаньте грушу та дайте їй охолонути 1-2 години, також можна залишити її на ніч в холодильнику настоятись. Соус, в якому готувалась груша покладіть окремо — він знадобиться.
Перемішайте вінчиком або ложкою рікоту з цукровою пудрою до моменту уникнення комочків.
Подрібніть ножем фісташки для прикрашання.
Готову грушу прикрашаємо фісташками.
Викладаємо на тарілку пів столової ложки соусу, який карамелізувався під час приготування. Зверху додаємо крем з рікотти та викладаємо грушу.