Ккал на порцію: 858
БЖВ на порцію: 46 32 92
Наріжте цибулю шалот кільцями та часник тонкими слайсами.
Мясо наріжте брусочками та викладіть у ємність для змішування. Додайте паприку та перемішайте.
Відріжте шляпки грибів (бажано не мити) і наріжте слайсами, а корнішони наріжте кільцями.
Розігрійте пательню з оливковою олією та обсмажте мʼясо на великому вогні помішуючи через кожну хвилину. Через 3-4 хвилини додайте коньяк і каремелізуйте мясо.
Після перекладіть в іншу ємність та на цій же пательні обсмажте цибулю шалот та часник до золотистого кольору. Додайте до мʼяса.
Викладіть на пательню шампіньйони та залиште на 30 секунд не рухаючи. Після додайте огірки, вимкніть вогонь та перемішайте.
В каструлю викладіть м`ясо з овочами, додайте 2 ст.л. гірчиці, 2 ч.л. паприки, бульйон та перемішайте. Накрийте кришкою або фольгою та залиште на мінімальному вогні тушкуватись впродовж 30 хв.
Після чого, додайте сметану, дрібно нарізану петрушку та перемішайте.
Тим часом, відваріть пасту (впродовж 2 хв). Злийте воду, додайте вершкове масло, подрібнену петрушку та перемішайте. Викладіть пасту на тарілку, додайте бефстроганов та прикрасьте листям чебрецю.