Ккал на порцію: 515
БЖВ на порцію: 32 33 23
Відваріть 1 яйце протягом 6хв.
Приготуйте соус. Для цього відділіть жовток від білка (знадобиться лише жовток). До жовтку додайте гірчицю, перець та змішайте вінчиком, додайте сюди ж оливкову олію з банки анчоусів (всю) та збийте вінчиком до стану емульсії. Подрібніть половину банки анчоусів, винний оцет та збийте соус.
Наріжте кубиками 2 скибки багету, та підсмажте на пательні з дрібкою солі та оливковою олією протягом 0,5хв.
Бланшируйте броколіні у підсоленій воді протягом 3 хвилин (Опційно можна зачистити ніжку броколіні від шкірочки, як спаржу перед бланшуванням). Як тільки броколіні буде готовою, бажано одразу охолодити її в холодній воді.
На тарілку викладіть ромен, броколіні, підсмажений багет та анчоуси. Полийте оливковою олією, соусом та поперчіть.
Покладіть в центр тарілки яйце та розріжте. Прикрасьте тертим пармезаном.