Ккал на порцію: 1372
БЖВ на порцію: 45 89 97
Наріжте бабат соломкою.
Підготуйте соус: дрібно наріжте петрушку, огірки, каперси та змішайте з майонезом, гірчицею і лимонним соком.
Обсмажте у фритюрі нарізаний батат.
Булочку для бургера розріжте навпіл, змастіть вершковим маслом та трохи обсмажте на пательні.
Посоліть і поперчіть філе окуня. Обваляйте з двох сторін у борошні, яєчній суміші та сухарях. Обсмажте у фритюрі. Дістаньте рибу та покладіть зверху слайс сиру, щоб він розтанув.
Змастіть соусом обидві половинки булочки. На нижню частину викладіть смажений окунь з сиром та накрийте другою половинкою.
Подавайте з бататом фрі.